Cel mai jignitor spot tv vine de la Kinder Surprise

kinder kinder article.wn.com

Da, it is a surprise, dar o sa va demonstrez de ce.

Invatam in facultate ca fiecare campanie, comunicare, spot, vizual etc. are un public tinta primar si unul secundar. In cazul de fata, parintele plateste Kinderul, dar copilul il face sa-l cumpere. Copiii oricum sunt disperati dupa oul de ciocolata cu jucarie, toti eram. Tin minte cum imi sclipeau ochii in copilarie la vederea unui Kinder si cum asteptam Pastele, sa mai primesc o jucarie si bucatica aia de ciocolata, din care mancam cate 1 cmp, din ora in ora, sa-mi ajunga. Erau scumpe atunci, frate!

Acum nu mai sunt asa scumpe. Acum se vand mai bine. Dar tot exista parinti care incearca sa nu le dea copiilor prea multe dulciuri, sau care nu-si permit sa cumpere zilnic cate unul. Si ce a facut agentia Kinder-ului? Un copy extrem, dar extrem de nesimtit: "cei mai buni parinti vin mereu acasa cu kinder surprise". 

Serios?! Deci daca nu ii cumperi copilului Kinder, nu esti cel mai bun parinte? Esti rau? Esti mediocru? Copilul trebuie sa te vada in lumina asta? Trebuie sa-ti scoata ochii, eventual in vazul lumii, ca nu esti un parinte bun?

O asemenea manipulare, aplicata pe creiere necoapte, dar foarte receptive si care conecteaza niste informatii intre ele, e de-a dreptul inacceptabila. Copy-stul de la agentia aia ar trebui sa-si dea demisia. Din cauza lui, un om care face minimul pe economie si se chinuie zilnic sa tina o familie, e un parinte rau. Se trezeste de dimineata in fiecare zi, munceste mult pe bani putini, isi face zilnic griji din cauza facturilor si a hranei pe care trebuie s-o puna pe masa, se gandeste cu groaza ca ii creste copilul si are nevoie de haine noi si tot asa. Din cauza copy-stului lui, "parintele rau" trebuie sa sufere cand ii spune copilul cat e de rau. Pentru ca sufera. E adult, n-ar trebui sa-l afecteze, dar il afecteaza.

Asa ca sa-ti fie rusine, Kinder, pentru nesimtirea de care dai dovada pe toate posturile. Din cauza asta, eu nici ca mai cumpar produse marca asta, de acum incolo. Tu?

LIKE me.

Alexandra Bostan

Sunt puternica. Sunt desteapta. Sunt frumoasa. Sunt femeie. Si sunt blonda :)

Mai pe scurt: Alexandra Bostan - PR, cook, cat lover, fashion lover.

Ai ceva sa-mi spui? [email protected]

Webstock
Go to top