Iti vine sa te bati in trafic? Nu poti, dar te poti plange pe txt2car!

Doamne, de cate ori n-am injurat la volan, nu m-am dat cu capul la volan, n-am urlat la cate unul, sau mi-a venit sa ma dau jos sa bat pe cineva. Da, piticania de mine. Dar cand ies toti retardatii in trafic, ma umplu de nervi.

 

Am auzit de batai in trafic. Tipi cu ceafa lata care se da jos la cate o gagica. Cocosi care se trezesc pe maidan si se iau la palme, pumni langa masini. Violenta asta gratuita nu mi se pare ok, mai ales pentru ca, de cele mai multe ori, e doar o forma de varsare a frustrarilor anterioare, cu alte cauze.

Asa ca m-am inscris pe www.txt2car.ro. Mi-am facut cont si am inceput sa postez poze cu sau mesaje despre nesimtitii din trafic, facandu-le public numarul de inmatriculare al masinii. Si vreau sa postez cat mai multe, sa ajung si eu in top :D Asta e principiul site-ului: paraste nesimtitii de pe strazi si devii tu erou. Unde mai pui ca e un instrument foaaarte bun sa te defulezi. Incerc, totusi, sa nu injur acolo. Violenta verbala e tot violenta.

Si daca stai destul timp pe site, o sa inveti de cine sa te feresti in trafic: cate un taran care iti taie fata, cate un smecher care crede ca statul in coloana e doar prosti, cate o soferita care, desi are permis de ceva ani, inca nu stie sa conduca... 

LIKE me? https://www.facebook.com/suntblondapunctro

Sursa foto: https://www.facebook.com/Txt2carCommunity

 

Alexandra Bostan

Sunt puternica. Sunt desteapta. Sunt frumoasa. Sunt femeie. Si sunt blonda :)

Mai pe scurt: Alexandra Bostan - PR, cook, cat lover, fashion lover.

Ai ceva sa-mi spui? [email protected]

Webstock
Go to top