Azi am gasit niste legume bio in gradina netului

Urasc sa merg in piata! Nu suport inghesuiala de acolo, tiganii, mirosurile, tentativele ieftine de strategii de marketing, furatul la cantar, negociatul ala ieftin. Nu suport nici sa merg in supermarket seara si sa nu mai gasesc cartofi, sau sa gasesc unii la care ma uit cu lupa si pe care mai bine ii tai, decat sa-i cureti; nu-mi plac nici rosiile inmuiate sau mucegaite, nici verdeturile deja uscate.

 

Problema e ca nu pot sa trec cu vederea aspectele astea. Sunt nebuna cu bucataria si stiu cat de important e sa ai produse proaspete, sanatoase, neinjectate. Alt gust are o ciorba facuta cu legume din gradina, de pe care stai sa freci pamantul. Stii ce gust are salata facuta din rosii de magazin? Exact, n-are! Smecheria pe care am gasit-o eu, pentru ca mancarea mea sa aiba mereu gust bun, dincolo de tehnica perfecta? Gradina cu legume! I-am gasit aici, in cautarile mele legate de cooking. 

Ce suna foarte misto la ei? Cresc legumele natural, in solar, la Pucheni. Ti le aduc la usa. Au gust de legume, ca din gradina bunicii. Nu mai pierzi timp aiurea. Iti ramane mai mult timp sa gatesti ceva foarte bun, cu care sa-l dai pe spate pe domnul (nu conteaza cat de buna esti, daca nu stii sa faci o ciorba de senzatie, sa fim serioase!). Apropo de ciorba, oare se apuca oamenii astia si de umplut bors?

LIKE me? https://www.facebook.com/suntblondapunctro

Sursa foto: https://www.facebook.com/pages/Gradina-cu-legume/734127486630709

 

Alexandra Bostan

Sunt puternica. Sunt desteapta. Sunt frumoasa. Sunt femeie. Si sunt blonda :)

Mai pe scurt: Alexandra Bostan - PR, cook, cat lover, fashion lover.

Ai ceva sa-mi spui? [email protected]

Webstock
Go to top