Sky Blue Hotel - loc superb, inaugurare bulită

sky blue hotel sky blue hotel facebook.com

Ieri a fost inaugurat hotelul Sky Blue, un loc superb, cu design futurist, insa evenimentul in sine nu s-a ridicat la standardele impuse de ei insisi.

Daca ajungi sa vezi hotelul, nu-ti vine sa crezi cat de bine arata. Nu s-au anuntat sumele investite, dar sunt sigura ca au fost colosale. Mocheta, scaunele, fotoliile, mesele, cam tot ce vezi pe acolo e de foarte buna calitate. Designeul pieselor de mobilier e foarte chic si futurist, camerele arata impecabil, au vedere la piscina, salile de conferinta sunt foarte bine "echipate", dar SPA-ul e cel care iti fura atentia pentru totdeauna.

Baie turceasca (poza), saune, piscine micute cu vibromasaj, camera pentru masaj... Au de toate. Plus sala pentru exercitii fizice, un salon de infrumusetare micut (asta am banuit ca e).

Dar cand nu te gandesti la toate aspectele, lucrurile nu ies foarte bine. Desi exista fete absolvente de facultati de PR acolo, probabil n-au avut timp pentru tot, sau, in febra pregatirilor, s-au omis cateva aspecte. In primul rand, rolul de amfitrioana si l-a luat o doamna de la Camera de Comert si Industrie. Da, au un parteneriat longeviv, doamna vorbeste foarte bine in public, insa nu era locatia dumneaei!

Dupa primirea in Ballroom, am mers spre hotel, langa piscina. Speechurile, a vreo 5 persoane, au avut loc in fata hotelului, in timp ce oaspetii asteptau cuminti afara. Hai, ca sunt eu singura nebuna care nu si-a luat haina, dar erau acolo oameni misto, cu bani, oficialitati, si am stat toti in ploaie, in timp ce vorbitorii erau la adapost, pe scarile hotelului. Si am stat, cam 20 de minute, cel putin, cand alocutiunile puteau avea loc in ballroom, iar acolo doar taierea panglicii.

In hotel, cred ca s-a lucrat pana inaintea inaugurarii, efectiv. S-au mai vazut deschideri fara ca totul sa fie gata, insa am vazut fire iesind din pereti in zona SPA si in sala de sport, plus un tub de silicon uitat pe acolo. Da, nu e gata, n-ai cum sa termini, dar ascunzi firele, pui ceva in fata lor, le lipesti de perete. A fost o discrepanta atat de mare intre cum arata hotelul si firele iesite din pereti...

Ultimul aspect negativ, dar nu foarte grav, a fost mancarea rece, de dupa turul hotelului. Repet, au facut un eveniment frumos, puteau sa nici nu puna masa, dar daca tot s-au gandit la toate aspectele... Ma rog, mancare rece am mai mancat, macar era gustoasa. 

Acum, unii ar putea crede ca am acceptat invitatia extinsa cu drag, m-am bucurat de tot ce am vazut, am mancat, iar acum ii iau la misto. Nu. Habar n-am daca ei au observat toate neregulile, sau daca eu nu le-am observat pe toate, dar trebuie sa faci un bilant la final, cu lucrurile bune si cele mai putin bune. Asa ca, daca cititi, luati-o ca pe o critica constructiva. Daca era o locatie urata, kitschioasa, nici nu-mi mai bateam capul sa scriu. Dar e pacat, sincer!

LIKE me.

 

Alexandra Bostan

Sunt puternica. Sunt desteapta. Sunt frumoasa. Sunt femeie. Si sunt blonda :)

Mai pe scurt: Alexandra Bostan - PR, cook, cat lover, fashion lover.

Ai ceva sa-mi spui? [email protected]

Webstock
Go to top