Promotii dubioase de Craciun, inclusiv la Yves Rocher

yves rocher yves rocher yves-rocher.ro

Mi-am cumparat ceva din Yves Rocher saptamana trecuta si am primit o brosura cu oferte.

Cica sunt preturile speciale pentru sarbatori, dar ceva mi s-a parut dubios, asa ca am inceput sa compar preturile cu ce stiam din magazin, dar si de pe site. Am mai jos 3 fotografii din brosura, facute cu telefonul. Pana ajungi la ele, iti scriu aici ce reiese de pe site.

1. Pentru setul cu Fructe de padure, trecut in brosura cu 99 lei, avem pe site asa: gel de dus parfumat, gel de dus gomat, gel de dus sidefat, balsam buze, crema maini, lapte corp. Daca le aduni de pe site, ajungi la 100,7 lei, deci obtii in magazin un discount de 1,7 lei. Pfoa!

2. Setul Un Matin au jardin costa 80 lei in brosura, redus de la 104,5. Spun ei. Contine un gel de dus si o apa de toaleta. Sunt reduse si pe site, dar pretul lor intreg acolo este 104,5. Exact cum spun si ei in catalog ca e pretul integral. Reducerile de pe site ajung, insa, la 72,5. Hopaaaa! Deci putem spune ca ambalajul ala inclus costa 7,5 lei. Desi ar trebui sa fie cadou, ca doar de aia e oferta, nu?

3. La setul pentru ingrijirea parului mi-am pus niste semne de intrebare, initial. Stiu sigur ca samponul si masca fac 13,5 lei bucata. Stiu, pentru ca le cumpar periodic, din magazin. Si avem setul asta in brosura la 61 lei, redus de la 75. Pe site, avem sampon si balsam la 15,5 lei pret intreg, fiecare. De ce in magazin e 13,5? Sigur, pe site sunt reduse la 11,5 lei, mai putin ca in magazin. Mai avem in set si masca. Daca n-ar fi reducerile de pe site, acest set ar costa 69 lei. Mai putin decat pretul intreg din brosura! Incredibil! Redus, pe site, pachetul ajunge la 61 lei. Adica, la setul asta nu mai platim ambalajul, ca la precedentul?! Culmea e ca, in magazin, un sampon e 13,5 lei. Pe site e redus la 11,5 lei, de la 15,5! Cum?!

Astea sunt doar trei analizate; in brosura sunt prezentate 19, n-am avut chef sa-mi pierd mult timp si sa ma enervez mai rau. Nu e nevoie sa intri pe toate linkurile, eu le-am trecut pe ele si sumele individuale, toate, ca sa nu fiu banuita ca inventez. Voi va dati seama ca Yves Rocher are un departament special dedicat preturilor si ofertelor? Sau macar un om. Si cum poti sa gafezi in halul asta?!

Stii cum se plang baietii, ca siteurile mari cu electrocasnice cresc preturile inainte de Black Friday si sarbatorile de iarna? Uite ca si fetele patesc asta, la cosmetice. E pacat, produsele sunt chiar bune, pe testate. De ce iti iei clientii de fraieri, ca brand bun si accesibil?

LIKE me. 

Galerie de imagini

Alexandra Bostan

Sunt puternica. Sunt desteapta. Sunt frumoasa. Sunt femeie. Si sunt blonda :)

Mai pe scurt: Alexandra Bostan - PR, cook, cat lover, fashion lover.

Ai ceva sa-mi spui? [email protected]

Webstock
Go to top