Telefonia in Romania: clientul nostru, fraierul nostru

rosu rosu alwaysinfo.co.uk

Pe langa faptul ca nu sunt multumita de operatorul meu de telefonie, am si primit cateva ţepe in lant. Asa, de control.

Acum vreo doua luni, m-a rugat tata sa ne separatm abonamentele si sa rupem, asftel, orice legatura financiara care ne mai unea. Cica asa fac adultii, isi asuma toate cheltuielile, nu doar pe cel de haine, pantofi, tigari etc. Am mers la un partener al companiei de telefonie, unde a vrut el, mi-a folosit punctele sa-si ia un telefon, ne-am separat abonamentele si mi-am schimbat planul tarifar. Asta se intampla undeva pe 16 octombrie, iar pe 23 trebuia sa am noul plan activat, conform contractului.

Cam pe data de 20 imi vine factura. Habar n-aveam pentru ce, dar am platit-o, constiincios. Era factura pe luna septembrie, ca doar separasem abonamentele. Si atunci am aflat, din shopul companiei mama, ca nu figurez cu nici o schimbare in plan si ca trebuie sa raportez la shopul partener.

Ajung acolo, comunicarea se facuse catre firma sefa, dar au retransmis planul. Ma trezesc pe 23 cu acelasi plan tarifar. Ma duc iar la shop. Iar mi se spune ca s-a comunicat si se suna sa se verifice. Pe 30 m-am enervat si am mers sa ma plang ca mi s-a incalcat contractul. Am primit dovezi ca nu partenerul e de vina, ci marele operator atotputernic.

Sesizare telefonica, sesizare pe mail, nu stia nimeni ce sa-mi spuna. Nu stiu, frate, dar cand aud de incalcarea conditiilor unui contract, mie mi se pare o fapta destul de serioasa si eram pe punctul de a-mi anula orice abonament, fara nici o taxa de reziliere etc. Doar ca mi-au raspuns frumos si mi-au oferit un discount de 100% la factura pe noiembrie.

Adica 20 lei... Asa ca am fost nesimtita si le-am zis ca ma simt putin jignita de suma asta si as prefera un mega discount la un iPhone 5, mai bine :)) Raspunsul? Sigur, primiti discounturile oferite de magazinele noastre, daca doriti. Ne mentinem punctul de vedere privind factura, credem ca rezolva conflictul.

Si incep sa primesc mesaje, sa-mi achit factura. Am facut pe nestiutoarea, iar ieri m-am trezit cu telefonul taiat. Luni dimineata, fresh, hai sa lucram, sa dam niste telefoane, sa facem niste treburi. Da-i, daca ai cu ce. Si acum, eu ce sa fac? Inca o sesizare, pe un ton politicos, ca data trecuta? Sa primesc acelasi "beneficiu" si pentru decembrie?

Sau sa ma mut, efectiv, cu serviciul de telefonie la compania concurenta, numarul unu pe piata, de fapt? 

Ca nu va spun numele companiei intelegei si voi de ce, dar sigur v-ati prins deja care e. Sigur ati patit si voi faze nasoale cu ei, sigur si voua va merge praf netul de la ei, sigur va pica semnalul cand aveti nevoie mai mult etc. Sigur cunoasteti sau sunteti voi insiva angajati nemultumiti si nefericiti ai aceste companii. Si? Facem ceva? Ne tot plangem de ei, non stop, dar tot capra stam, sau ne mutam pe portocaliu? Sau pe magenta, cum vreti voi...

LIKE me. 

Alexandra Bostan

Sunt puternica. Sunt desteapta. Sunt frumoasa. Sunt femeie. Si sunt blonda :)

Mai pe scurt: Alexandra Bostan - PR, cook, cat lover, fashion lover.

Ai ceva sa-mi spui? [email protected]

Webstock
Go to top