Cum ajunge o femeie sa aiba un one night stand?

Woman Woman tumblr.com

Pentru barbati e foarte simplu, asta stie toata lumea, dar ce determina o femeie sa o faca?

No, la barbatii e un sport. Au perioade in viata cand fiecare partida e ca o noua medalie pe panoplia cu trofee. Frumoase, urate, bune, slabe moarte, grase, tinere, trecute, milfuri etc. Pentru ca aproape toti barbatii stiu, aproape mereu, cum sa delimiteze sentimentele de sex. De asta vezi barbati insurati, cu casnicii (aparent) fericite, care scapa caii porumb, iar a doua zi sunt fresh, de parca nu s-ar fi intamplat nimic.

Femeilor, in schimb, le e mai greu sa separe sexul de afectiune, iubire, devotament. Nu spun ca nici o femeie nu se culca cu un tip fara sa-l iubeasca la nebunie, dar ne e mai usor sa o facem asa. Sau macar sa tinem la el. Si atunci, de ce aud tot mai des despre aventurile de noapte ale femeilor, cu barbati necunoscuti?

Hai sa luam aspectul estetic. Pana si cea mai frumoasa femeie din lume e complexata de ceva si nu se vede mereu superba. Cum ajungi sa te dezbraci complet in fata unui necunoscut? Sa faci niste treburi foarte intime cu el? Sunt eu mult prea pudica? Ok, perfect valabil!

Trecem, atunci, la capitalul de incredere pe care ar trebui sa il ai in partenerul sexual. Adica, trebuie sa-l cunosti, macar de cateva saptamani, sa lasi suspansul sa creasca, sa fii sigura ca se va purta frumos, in loc sa te lege cu sireturile de calorifer si sa te lase acolo (da, am auzit asa ceva). Sa creezi o legatura intre voi, care nu va duce la momente penibile in pat: "au, mi-ai prins parul sub cot!", "fuck, n-am vrut sa-ti dau un genunchi in gura!", "nu acolo!", "nu acum!" etc. Sa-ti spun sincer, mie nici macar nu-mi iese sexul daca nu cunosc bine persoana. Nu reusesc sa ma detensionez, habar n-am daca urmeaza sa faca ceva nasol...

Daca nici de asta nu-ti pasa, intra, naibii, pe net si cauta niste marturii de-ale unor fete drogate si volate, dupa un flirt si cateva satururi si bullshituri aparent nepericuloase. Cand eram mici, ne spuneau mamele sa nu ne ducem cu vreun nenea, daca ne da o ciocolata. La maturitate, ar trebui sa ne spuna ca nici daca ne da o votca n-ar trebui sa ne ducem cu el! Sau daca dai de vreun stalker si nu mai scapi de el nici cu politia? Si daca scapi, dar gasesti linistea de abia dupa ce te trimite pe lumea cealalta? Chiar nu mai tin femeile la siguanta lor deloc?! 

Nu critic comportamentul asta, ca nu pot sa critic ceva ce nu inteleg. Dar, in paranoia mea, am impresia ca cel putin un one night stand poate sa iasa nasol. Din nou, intaresc ideea conform careia am mentalitatea unei femei de 60 de ani. Inteleg, totusi, ca multe tipe nu isi gasesc un barbat ok, cu care sa aiba sau sa simuleze o relatie, dar nu mai stie nimeni de fuck friend? De ce nu se practica safe sex, dincolo de prezervativ? De ce nu faceti fericiti niste barbati care se invart in jurul vostru de luni, ani de zile, pretinzand ca va sunt amici sau prieteni? Mai ales ca multe dintre cele care au aventuri pasagere si-ar dori, de fapt, ceva stabil, cu o singura persoana. 

Deci, gata. Daca are cineva explicatii si argumente sa-mi dea si mie, va rog sa o faceti. Babele de 60 de ani nu mai sunt la curent cu ce face tineretul, maica!

LIKE me. 

Alexandra Bostan

Sunt puternica. Sunt desteapta. Sunt frumoasa. Sunt femeie. Si sunt blonda :)

Mai pe scurt: Alexandra Bostan - PR, cook, cat lover, fashion lover.

Ai ceva sa-mi spui? [email protected]

Webstock
Go to top