Efecte noi de la Vichy Dercos Neogenic. Chiar pare sa functioneze!

vichy dercos neogenic vichy dercos neogenic vichy.ro

Am ajuns la jumatatea tratamentului cu Dercos Neogenic si in continuare observ schimbari.

Primul efect pe care l-am vazut este aparitia firelor noi. Ma dadeam cu crema pe ten, intr-o zi, iar cand am ajuns la frunte, am observat fire mici, proaspat crescute. Scurte, sub un cm, cam un cm. Si inainte de tratament mi se intampla sa ma trezesc in mijlocul capului cu cateva fire scurte, razvratite, proaspat crescute si ele, dar nu-mi amintesc sa le fi vazut pe frunte. Nu in ultimii ani, oricum. Si sunt destule, nu cate unul razlet, din loc in loc.

Efectul meu preferat e reactia celor din jur. Pentru ca eu imi vad zilnic parul in oglinda, nu observ mari schimbari la el, in afara de faptul ca anul asta mi-a crescut mult mai repede ca pana acum. Dar de cate ori ma intalnesc cu vreo prietena, imi spune ca parul meu arata foarte bine. Ma mai intalnesc si cu femei pe care nu le-am mai vazut de cateva luni si imi fac acelasi compliment, cu putina invidie. Iar cand aud de produs, "a, da, normal ca il ai asa, daca te dai cu Vichy!" :))

Mi-am rugat o prietena sa-mi descrie cum i se pare ca arata acum parul meu: mai sanatos, firele nu mai par subtiri si firave si e stralucitor.

Ce mi s-a intamplat mie in primele doua saptamani de tratament a fost foarte surprinzator si neasteptat. Vichy Dercos Neogenic are ca scop stimularea cresterii a 1.700 fire noi pe scalp, prin trezirea bulbilor dormanti, dupa trei luni de tratament. Nu se specifica nicaieri ca stopeaza total caderea parului, dar mie mi s-a intamplat asta, dupa sapte zile tratament. Acum, ajunsa la mijlocul tratamentului, in continuare nu imi cade parul intr-un ritm alarmant. Cad cateva fire cand il spal, cand il desfac din coada/coc, sau cand il descurc pe toata lungimea lui, cu peria. In orice caz, nu mai am casa plina de par (pe mocheta, canapea, in asternuturi, pe toate hainele), ca inainte de inceperea tratamentului.

In rest, tot la o saptamana il spal, cu tot tratamentul si masajul zilnic, deci nu afecteaza cantitatea de sebum secretata de piele. Sincer, de abia astept sa ajung la finalul tratamentului si sa vad si atunci efectele. La cum a mers pana acum, ma astept sa mai fac cateva observatii pe parcurs. Ca de obicei, va tin la curent!

LIKE me!

Alexandra Bostan

Sunt puternica. Sunt desteapta. Sunt frumoasa. Sunt femeie. Si sunt blonda :)

Mai pe scurt: Alexandra Bostan - PR, cook, cat lover, fashion lover.

Ai ceva sa-mi spui? [email protected]

Webstock
Go to top