Tupeu de borfas: hotul meu fura de la procurori

alexandru onoiu alexandru onoiu facebook.com

Il tineti minte pe pustiul din poza? Ma simt onorata ca hotul meu fura si de la procurori!

Vineri, incep oameni sa ma sune si sa-mi scrie ca tipul care mi-a furat banii asta vara a furat portofele si telefoane de la procurori. Adica, asa tupeu... Incredibil! Imi venea sa ma duc si eu la politie, sa ma ofer voluntar in cautarea lui. Si l-am si vazut saptamana asta, pe strada, dar pana mi-am dat seama ca e el, trecuse de mine. Imi venea sa ma dau jos din masina si sa strig dupa el, ca-n filme, "mestereee! cand imi dai banii aia inapoi?".

Faza misto e ca vineri a fost deja retinut pentru propunere de arestare si de data asta nu mai scapa. Dar daca se solutiona cazul de cand am reconfirmat plangerea penala impotriva lui si l-am recunoscut, oficial, la politie, nu era mai bine? Daca il arestau si judecau si-l duceau la penitenciar dupa doua plangeri, cate avea atunci (desi furturi avea mai multe), mai ramaneau procurorii fara bani? Si se mai faceau de rusine?

In orice caz, ma simt flatata. Si trebuie sa-mi amintesc sa-l sun pe agentul care se ocupa de cazul meu, sa-l rog sa-i transmita lui Onoiu sa-mi dea banii inapoi, inainte sa plece. Nu de alta, dar in toamna i-a spus agentului ca face rost de bani si mi-i da inapoi. Iar agentul l-a crezut! Eh, acum cred ca a facut rost de destui bani.

Si cand ma gandesc ca am rugat si politsitii, asta vara, sa plece de la prezumtia de nevinovatie, si aveam mustrari de constiinta cand am facut, din nou, plangerea penala... Mi-am gasit si pentru ce borfas sa mi le fac.

P.S.: Bai, contul lui de facebook inca e activ! :))

LIKE me.

 

Alexandra Bostan

Sunt puternica. Sunt desteapta. Sunt frumoasa. Sunt femeie. Si sunt blonda :)

Mai pe scurt: Alexandra Bostan - PR, cook, cat lover, fashion lover.

Ai ceva sa-mi spui? [email protected]

Webstock
Go to top