Barbatii adevarati nu au hobby-uri de femei!

cadou barbati cadou barbati myman.ro

Gasim destul de rar, in ziua de azi, un barbat care sa mai stie sa bata un cui.

Dar cand stie sa bata multe cuie, are o trusa de scule, vopsele, diverse materiale si casa plina de "antichitati", e clar ca omul are un hobby. Sa te obisnuiesti ca, atunci cand vii acasa de la job, sa miroasa a lac in casa, sau masa secundara din bucatarie, pe care gateai, sa nu mai fie disponibila.

Un barbat cu un hobby nu e ceva rau, dar s-au inventat magazine specializate cu obiecte de decoratiuni, de arta, sau obiecte pentru colectionari. Iar daca domnul tine mortis sa-si aduca aportul la obiectul respectiv, de ce n-ar putea-o face? Sau ii poti schimba putin hobby-ul, sa-l transformi intr-un colectionar, in loc de bricolator.

Eu, una, nu mai stiu ce sugestii sa ofer pentru noile proiecte. Nu mai stiu ce culori sa asociez anumitor obiecte si nu imi mai place sa vad prin casa toate vechiturile care, in timp, vor deveni adevarate obiecte de arta contemporana sau reproduceri.

Nu ma intelegeti gresit, nu vreau sa munceasca non stop si sa nu aiba modalitati de realaxre si detasare de la rutina zilnica. Mi-ar placea doar ca elementele din hobby sa fie mai noi, mai elegante. Asa ca am inceput sa fac research pe net si am gasit o alternativa echitabila: cadourile pentru barbati. Si noi beneficiem de o clasificare speciala la cadouri, asa ca si barbatii au categoriile lor: de lux, corporate, arta si decoratiuni, hobby si pasiuni, bauturi fine etc. Eu am gasit www.my-man.ro si m-am orpit aici. Am “frunzarit” categoriile Arta si decoratiuni si Hobby si pasiuni, ca deh, asta ma intereseaza. Si sunt convinsa ca am gasit produse pe care domnul le-ar colectiona sau le-ar cumpara/primi si imbunatati, ulterior.

Doamnelor, nu trebuie sa le ucidem creativitatea sau sa le criticam pasiunile. Ce, noi nu facem colectie de haine, pantofi si cosmetice, chiar daca ei nu inteleg nimic din ele? Ei nu ne sustin in demersurile astea? Noi de ce nu i-am sustine? Mai ales ca ar trebui sa ne mandrim cu abilitatea lor de a fi barbati adevarati, intr-o lume de oameni care nu stiu sa schimbe un bec sau sa schimbe o garnitura la chiuveta...

Ancora asta, spre exemplu, ar primi o rama in jurul ei, cel mai probabil, iar barcuta asta, desi finisata, ar putea primi o redecorare sau i s-ar gasi un loc intr-o cutie care sa simuleze un lac.

In varianta asta, everybody wins. Poate imi castig si masa din bucatarie inapoi...

LIKE me.

Alexandra Bostan

Sunt puternica. Sunt desteapta. Sunt frumoasa. Sunt femeie. Si sunt blonda :)

Mai pe scurt: Alexandra Bostan - PR, cook, cat lover, fashion lover.

Ai ceva sa-mi spui? [email protected]

Webstock
Go to top