Burlacul - Animal Planet cu oameni

burlacul burlacul stirifeldefel.ro

Daca n-ai vazut niciodata un episod din emisiunea asta, trebuie sa iei masuri urgent!

Trebuie sa incep prin a spune ca sunt, in continuare, fascinata de puterea Antenei de a produce emisiuni extrem de proaste. Sa faci, zi de zi, de ani de zile, productii execrabile, depasite non stop de concurenta la audienta (ok, Capatos e lider pe segmentul lui; deci trebuie sa le faceti si mai proaste pe restul, baieti!), sa dai rateuri si sa nu inveti nimic din ele... Cum se mai duc angajatii aia in fiecare zi, la serviciu? Ce motivatie are ei, ca sa zic asa? Cum sunt ei stimulati pentru rezultate mai bune? "Hai, baietii, hai sa muncim, sa tragem tare, sa facem treaba, sa ne bata PRO-ul si sa facem emisiuni de...".

Burlacul e o astfel de emisiune mirobolanta. Recunosc, my guilty pleasure, am urmarit cateva episoade din fiecare sezon. E fascinatia kitschului sa-i vezi cum joaca, sa vezi burlacul picat pe ganduri, filmat in reluare, ingrijorat de parca i-a venit decizia de inrolare.

Iar gagicile alea sunt senzationale. Nu vezi o femeie integra, normala la cap, cu respect de sine pe acolo. Si faza tare e ca Antena 1 face castingul inainte de a anunta cine e burlacul din sezonul respectiv. Si se duc femeile, sa-si gaseasca marea dragoste si lesinate dupa barbatul anonim.

Dupa ceva timp, cand se difuzeaza emisiunea, burlacul tuna si fulgera ca o gagica n-a venit acolo pentru el, ca iubeste alt barbat, ca nu se implica total. Pai nici una nu se duce acolo pentru el, nominal. Se duce sa se marite, la final, cu un tip care ar putea fi prost, violent, afemeiat etc. Yeah, right!

Totusi, arunca un ochi la emisiune, din cand in cand. E un experiment social foarte bun, rezultat din greseala. E ca un documentar de pe Animal Planet, doar ca abunda in superficialitate si lipsa de inteligenta, rationament. E perfect de vizionat cand ai mintea obosita, serios!

LIKE me.

Alexandra Bostan

Sunt puternica. Sunt desteapta. Sunt frumoasa. Sunt femeie. Si sunt blonda :)

Mai pe scurt: Alexandra Bostan - PR, cook, cat lover, fashion lover.

Ai ceva sa-mi spui? [email protected]

Webstock
Go to top