Ce mai poate face o femeie cu o periuta de dinti electrica

periuta dinti electrica periuta dinti electrica toothbrushtown.co.uk

Nu, nu-i nimic pervers. Se foloseste tot in zona fetei, chill.

E un truc de beauty, de fapt. Ce faci cand ai folosit un cap de periuta timp de trei luni? Il arunci si pui altul nou? Gresit! Cu el poti inlocui un produs de curatare foarte costisitor.

Acum cativa ani, am incercat o perie electrica de curatare faciala si am fost placut surprinsa, doar ca la noi nu se gaseau pe vremea aia. Intre timp, cei de la Philips au lansat VisaPure, o perie foarte misto, dar foarte scumpa. Sincer, de ce ai da 750 lei pe asta, cand o poti inlocui cu ceva mult mai ieftin?

Asadar, cand ai "consumat" un cap de periuta dentara (pentru ca e recomandat sa o folosesti doar trei luni), il iei si il dezinfectezi. Cu spirt, dezinfectant, ce vrei tu. Apoi incepi sa-l folosesti in ritualul zilnic de infrumusetare astfel: pune un gel de curatare pe perie, porneste-o si curata-ti tenul, zona cu zona. Cand ai terminat gelul, mai adauga si treci la urmatoarele zone. Iti va lua mai mult timp decat cu VisaPure, dar efectul e acelasi: tenul tau e perfect curatat, mult mai intens decat daca ai folosi gelul, masandu-l pe fata. Un minut sau doua, e de ajuns. 

Efectul final e ca dupa un tratament de microdermoabraziune, doar ca mult mai ieftin.

Iar periuta nu trebuie sa fie neaparat Oral B, sa stii. Gasesti la DM periuta electrica, la vreo 45 lei. Capetele sunt ceva mai scumpe, dar cinci la numar.

Cand ai distrus si capatul asta, folosindu-l pe ten, sigur au trecut deja trei luni si trebuie sa faci din nou schimbul. Si tot asa. Doar sa nu uiti sa le inlocuiesti pentru fiecare curatare: cel nou pentru dinti, cel vechi pentru fata. Cel mai bine e ca cele doua sa aiba culori diferite.

Poate vezi peria de curatare profesionala ca pe o investitie. Nu zic ca nu e, dar de ce sa dai atatia bani pe ea, cand poti face altceva cu ei? Sa-ti iei niste pantofi Musette, o geanta sau un ceas superb?

LIKE me. 

Alexandra Bostan

Sunt puternica. Sunt desteapta. Sunt frumoasa. Sunt femeie. Si sunt blonda :)

Mai pe scurt: Alexandra Bostan - PR, cook, cat lover, fashion lover.

Ai ceva sa-mi spui? [email protected]

Webstock
Go to top