#parintilascoala sau despre cum iti poti face parintii fericiti

#parintilascoala #parintilascoala facebook.com

Nu stiu altii cum sunt, dar eu am ajuns sa-mi iubesc parintii mai mult ca pe oricine.

Asa ca daca le pot face o bucurie, o fac cu mare drag. Daca ii pot ajuta cu ceva, sar ca arsa. Oricum nu voi fi niciodata chit cu ei, dar imi place sa ii vad cum se bucura la diverse cadouri sau experiente. Doamne, si ce s-au mai bucurat la #parintilascoala!

Intr-o zi, primesc un mail de la Golin cu informatii despre noua campanie Orange, #parintilascoala. Tot ce aveam de facut era sa scriu o intamplare amuzanta despre parinti si internet. Si aveam destule, chiar am stat sa ma gandesc pe care sa o folosesc. M-am oprit la cea in care mama ma anunta ca mi-a lasat un comentariu pe blog. Panica pentru ca:

- mama n-ar trebui sa-mi citeasca blogul

- mama e foarte simpatica si amuzanta, dar cine stie ce a scris?!

- cum naiba a comentat mama, ca n-are nici un cont pe nimic?

De fapt, a scris femeia (inca nu am habar unde, aparent pe youtube) asa: "Te pupa mama, Bella si Chaussette". Adica ea si pisicile. Doar ca nu gasise blogul, nu deschisese un articol, nu era pe pagina de facebook si nici n-a stiut ca trebuie sa apese enter.

E clar, povestea a fost alarmanta, pentru ca ai mei au primit un loc in tabara pentru parinti. Munca de convingere, pregatiri si fuga la Sinaia. De vineri pana duminica am primit telefoane pline de entuziasm, cu replici precum: "mama, daca nu stiu sa raspund?", "daca imi pune nota proasta?", "daca, la final, trebuie sa platim tot?" :))

Ideea e ca Orange a platit cazarea, drumul, mancarea, le-a dat telefoane si laptopuri de teste, i-a dus in vizita la Peles, le-a tinut cursuri despre smartphone, internet, Skype, Gmail si multe altele, din cate am auzit. Rezultatul a fost remarcabil: tata nu se mai opreste din facut poze si clipuri video cu pisicile si catelul, mama n-a mai fost asa entuziasmata de mult, iar amandoi s-au relaxat si deconectat de la problemele zilnice. Nu si-au mai luat concediu de cativa ani si nici nu dau fuga la munte in weekend, asa ca le-a prins numai bine. Plus ca mama a fost intrebata ce-i fac pisicile, iar tata si-a aratat casa pe Google Street View.

In rest, mama sta in continuare pe Pinterest (da, face asta de cativa ani), tata a invatat mai multe despte Gmail si telefonul lui, iar Skype-ul le e acum mult mai familiar.

De fapt, cei de la Orange m-au atins la sentiment, iar Golin a bifat inca o reusita, ca de obicei. Campania asta a lor m-a uns la suflet, pentru ca alor mei nu le-a tacut gura vreo saptamana dupa excursie: "vai, mama, ce oameni draguti!", "mama, ce lux era acolo, si ce aranjamente florale!", "multumim frumos, mama!" :)

LIKE me.

Alexandra Bostan

Sunt puternica. Sunt desteapta. Sunt frumoasa. Sunt femeie. Si sunt blonda :)

Mai pe scurt: Alexandra Bostan - PR, cook, cat lover, fashion lover.

Ai ceva sa-mi spui? [email protected]

Webstock
Go to top