Oare divele de pe Facebook au o viata si in lumea reala?

diva facebook diva facebook tumblr.com

Le stim cu totii, pentru ca toti avem cel putin o astfel de diva in lista de prieteni.

Mult spus prieteni, nimeni nu-si aminteste exact cum s-a "imprietenit" cu diva. Cert e ca, dintr-o data, ai inceput sa vezi pe wall numai poze glamour, check in-uri de fitze si fotografii cu haine si pantofi de firma.

Femeile de genul asta par sa nu mai aiba alta treaba decat sa faca, zilnic, cate o sedinta foto pentru conturile de facebook si instagram. Le-ai si vazut, cu siguranta, in diverse locuri, cum nu-si pot bea cafeaua linistite de atatea selfie-uri ce-si fac. Pentru ca, evident, selfie-ul nu iese bine din prima, mai ales daca e unul de grup, si trebuie sa insiste. Le-ai vazut si prin localurile populare din oras, in cluburi, cafenele, restaurante non stop, de stai si te gandesti din ce traiesc divele astea.

In rest, nu prea le vezi in alte locuri. Poate ai noroc si le gasesti intr-un supermarket, dar atunci te uiti de cinci ori inainte sa fii sigur ca ele sunt divele. Nu arata deloc ca in club, make up-ul strident lipseste, hainele sumare sunt acum normale, selfie-ul nu se face si la raionul de carne, iar unele sunt deghizate de parca ar lucra sub acoperire, pentru ca n-au avut timp sa se aranjeze.

Pe profilurile lor de pe conturile de socializare nu vezi altceva. Vreo carte citita, vreun loc frumos din natura, vreo poza de la job - nimic. Vezi doar ce vor ele sa vezi, adica viata fabuloasa pe care o au. Hai, sictir! De parca exista vreo femeie vesnic fericita, perfecta tot timpul, care face doar ce vrea ea sa faca. De parca o femeie nu are momente de vulnerabilitate, sau vreun cos pe frunte, din cand in cand. 

Partea cea mai trista e ca divele astea nu sunt deloc dive in viata reala. Pe langa faptul ca sunt absolut de nerecunoscut in realitate, multe dintre ele sunt foarte nesigure pe ele. Lucrurile lor scumpe au fost cumparate ca sa le creasca respectul de sine, machiajul strident e deja o masca pe care ele o poarta, iar hainele trebuie sa fie intotdeauna din cea mai noua colectie si in trend pntru ca, nu-i asa, o diva e o entitate unica, diferta de tot restul lumii, dar care poarta aceleasi lucruri ca alte dive.

Asa ca hai sa nu ne mai dam dive. Oricum nu intereseaza pe nimeni si nimeni nu crede. Iar in realitate, divele au mult de pierdut din cauza imaginii pe care si-o contureaza in spatiul virtual...

LIKE me.

Alexandra Bostan

Sunt puternica. Sunt desteapta. Sunt frumoasa. Sunt femeie. Si sunt blonda :)

Mai pe scurt: Alexandra Bostan - PR, cook, cat lover, fashion lover.

Ai ceva sa-mi spui? [email protected]

Webstock
Go to top