De ce naiba au femeile nevoie de o tona de fard pe sprancene?!

fake eyebrows fake eyebrows tumblr.com

Nu ma intelegeti gresit, stiu ca nu sunt cea mai in masura sa-mi dau cu parerea despre make up, daaar...

Moda asta cu sprancenele machiate cu fard sau creion ma scoate din minti. Teoretic, produsele astea de make up se aplica pentru a uniformiza sprancenele si pentru a le da un aspect natural, nu? Cam paradoxal, dar nu e absurd. De ce, insa, unele femei exagereaza ingrozitor si isi picteaza, efectiv, niste sprancene noi si nenaturale?

Ati vazut vreodata o femeie superba, machiata frumos, dar de pe fruntea careia rasar doua omizi maro/ negre, parca? Pe langa faptul ca fardul sau creionul trebuie sa aiba o nuanta foarte apropiata de culoarea sprancenelor si sa se potriveasca tenului, totul ar trebui sa fie subtil, nu?

Inteleg si ca un machiaj frumos are nevoie de multe elemente. Adica, nu poti contura bine ochii, plus un rimel de efect, iar sprancenele sa arate fade in toata schema, dar nu sari calul!

Asa cum am mai spus, e mai bine ca eu sa nu-mi dau cu parerea despre machiaj. Si nu pentru ca nu as avea produsele necesare sau n-as cunoaste tehnica, dar as fi ipocrita sa imi dau cu parerea pe subiect, cand eu ma machiez rar si subtil (iar cand ma machiez de ocazie, nu ma recunoaste lumea). Dar am si eu voie sa am o parere, nu?

Varianta cu sprancenele tatuate, fir cu fir, mi se pare mult mai buna, chiar daca nu as adopta-o. Si despre alea iti poti da seama ca sunt false, dar arata ceva mai natural decat niste fasii de blana, trantite nenatural pe chip. Si nu am o problema cu elementele false ale unei femei. Sanii mariti, buzele umplute cu hialuronic, dintii cu fatete, pielea data cu autobronzant, extensiile... sunt multe procedurile care se fac in zuia de azi, asa ca sprancenele nu par deloc grave.

Cand arata sinistru, insa, e o problema. Crezi ca un barbat va povesti, vreodata, despre o femeie: "frate, avea niste ochi superbi, albastri, completati perfect de niste sprancene ingrosate exagerat, intr-o nuanta calda de maro..."? Care e diferenta dintre prea mult fard si dunga neagra, din creion, pe o piele spana?

Remembre, ladies: less is more!

LIKE me.

Alexandra Bostan

Sunt puternica. Sunt desteapta. Sunt frumoasa. Sunt femeie. Si sunt blonda :)

Mai pe scurt: Alexandra Bostan - PR, cook, cat lover, fashion lover.

Ai ceva sa-mi spui? [email protected]

Webstock
Go to top