Tipul din filme nu exista - cine e el, ce vrea de la noi

tipul din filme nu exista tipul din filme nu exista facebook.com

Asta e primul review pe un blog al operei literare "Tipul din filme nu exista", cartea momentului, care a generat o isterie generala la nivel national si international.

Si cu asta am incheiat partea serioasa. Acum vorbim relaxat, aproape ca-n carte. Oricine il cunoaste pe Fido (si e cam greu sa nu, daca esti din Ploiesti), stie ca e sufletul petrecerii, inteligentul grupului, amuzantul care face pe toata lumea sa rada. Nu toata lumea e de acord cu principiile lui, dar e ca la manele - depinde cat de mult bei. Multi il injura si-l contrazic, dar cand dau nas in nas cu el, sunt fanii lui numarul unu. Men wanna be like him, women wanna fuck him, kids wanna be saved by him :))

Asa ca atunci cand a anuntat ca va scrie o carte serioasa, nu una de facut poze cu telefonul, toata lumea a luat-o razna. Apoi a pus poze cu variante de coperta, au innebunit femeile. Intr-un exercitiu de manipulare in masa, a inceput sa posteze citate din carte, de a rupt filmul tuturor.

Intr-un final, luni, cartea s-a lansat in librariile Diverta si s-a inceput distribuirea ei in tara, catre cei care au comandat-o online. Am avut placerea de a o citi deja si tot ce pot sa va spun este ca daca n-ai comandat-o inca sau n-ai dat o fuga in librarie, e cazul sa-ti revizuiesti comportamentul. Da, deja toata lumea o asteapta ca pe painea calda. Da, sunt niste lucruri in ea pe care, poate, le-ai mai citit undeva. Da, afli niste treburi foarte importante daca te-ai decis ca vrei sa convietuiesti toata viata printre mamiferele alea paroase si oligofrene, cum ar spune scriitorul, si nu te-ai decis ca o dai pe invers. Da, vrei neaparat s-o citesti, dar nu stii ca sunt 112 texte care te vor face sa razi, te vor umple de nervi, iti vor provoca niste revelatii ca un ciocan in cap, din senin. Nu stii ca viata iti va fi mai usoara daca intelegi si accepti ce scrie acolo.

Sigur, Fido nu detine toate adevarurile vietii, dar e singurul dispus sa-ti spuna niste lucruri pe care alti barbati nu le-ar recunoaste in veci. Alti barbati ca el, bineinteles. Pentru ca, doamnelor, Fido are dreptate: tipul din filme nu exista, dar nu va taiati venele dupa ce cititi cartea. Important e sa-l gasesti pe ala pe care sa il accepti si suporti pe termen lung, si el pe tine. Iar daca ai puuutin noroc, intr-o zi, din senin, dai peste tipul din carti. Care, fie vorba intre noi, e mult mai realist si misto. Deci radeti, plangeti, dar nu disperati.

Ladies and gentlemen, have fun and enjoy!

LIKE me. 

 

Alexandra Bostan

Sunt puternica. Sunt desteapta. Sunt frumoasa. Sunt femeie. Si sunt blonda :)

Mai pe scurt: Alexandra Bostan - PR, cook, cat lover, fashion lover.

Ai ceva sa-mi spui? [email protected]

Webstock
Go to top