cora Ploiesti gazduieste, din nou, Luna inimilor deschise

cora cora

Pentru ca, pe bune, absolut toti oamenii pleaca dintr-o maternitate - beneficiarul campaniei in cauza.

Luati exemplu sistemul medical bolnav din Romania. Toti ne lovim de situatii absurde cand avem nevoie sa ne simtim in siguranta. Toti cotizam taxe peste taxe si asteptam servicii, aparaturi si tratamente pe masura. Dar, la situatia actuala din tara noastra, ti-e frica si sa ramai insarcinata, ca femeie. Cine stie de ce necazuri te lovesti la maternitate?

Cam asta e unul dintre motivele pentru care cora Romania a inititat, in 2005, campania Luna inimilor deschise. E normal ca un retailer la nivelul asta sa desfasoare campanii de CSR, iar cora Ploiesti mizeaza pe Spitalul Judetean de Obstetrica si Ginecologie din orasul nostru. Mai exact, bonurile de reduceri emise de cora la casa de marcat sau donatiile cash ale clientilor merg spre aceasta cauza: achizitia unei mese de resuscitare si a unui mixer aer-oxigen pentru nou-nascuti. Va dati seama cati micuti pot avea o sansa la viata cu asemenea aparaturi? La sumele inregistrate de la clienti pana la data de 31.07.2017, cora adauga 12500 lei, ca in fiecare an. Pana acum, s-au strans aproximativ 19000 lei, deci e loc de imbunatatire in doua luni. Un status actualizat poate fi gasit aici.

Ideea e ca toti pastram banii marunti pentru cafea, tigari, bomboane si alte nimicuri. Dar daca iti dispar cativa lei din portofel, din senin, n-o sa plangi dupa ei. N-ar fi mai ok sa donezi banii aia unui scop caritabil si important, decat sa iti pice din buzunar pe strada? Da, suntem bombardati de cazuri sociale si cauze nobile atat de mult incat realizezi ca nu poti ajuta toti oamenii si nu stii ce sa alegi mai intai. Dar contribuind la Luna inimilor deschise, chiar ai sansa sa stii ca ai contribuit, cumva, la ajutorarea tuturor oamenilor - toti ne nastem in maternitate. Doamne fereste sa aiba nevoie toti copiii de toate aparatele din maternitate, totusi.

In plus, nu te simti util tie, familiei tale si comunitatii stiind ca poti contribui cu ceva la sistemul nostru medical? Sa nu uitam de maternitatea noua din tara care nu poate fi data in folosinta din cauza prezentei bacteriilor. Deja, inainte de deschidere, da. Pentru ca aparatura medicala a fost transportata cu utilaje folosite la salubritate... Haideti sa facem posibile lucruri frumoase!

Alexandra Bostan

Sunt puternica. Sunt desteapta. Sunt frumoasa. Sunt femeie. Si sunt blonda :)

Mai pe scurt: Alexandra Bostan - PR, cook, cat lover, fashion lover.

Ai ceva sa-mi spui? [email protected]

Webstock
Go to top