A fost usor sa dai like unei tampenii pe net?

Porcaria aia de articol, cu discutia dintre 2 fosti iubiti, cand ea intreaba daca i-a fost usor lui. Ce? Sa o insele, sa o raneasca, sa o umileasca, sa, sa, sa. DA! I-a fost foarte usor, dar ea crede ca il pune in genunchi cu sms-urile alea, care "au facut inconjurul internetului"!

Si-au dat femeile like, si au simtit ca cineva spune cu voce tare ce ele au gandit de atatea ori! Il doare in fund, bai!

Sa iei la rost un barbat pentru ceva ce a facut, e complet futil. El crede ca a procedat bine, iar daca il iei la intrebari, intra si mai mult in starea de "nu te mai suport". Ceea ce-mi aminteste de femeile alea care se milogesc, si insista, si trec de orice limita, crezand ca la barbati e ca la femei. Nu, pe barbati nu ii sensibilezi rational, cu discutii. Doar ii indepartezi.

Revenind: un barbat stie foarte bine ce face atunci cand inseala. Unii au mustrari de constiinta, cei mai multi n-au. Dar niciodata nu va recunoaste in fata femeii ca a gresit, sau ca i-a fost greu sa faca asta. Iar barbatii inseala foarte usor. Pentru ca, spre deosebire de femei, care inseala atunci cand n-au tot ce-si doresc acasa (dar nici nu renunta la ce au acasa, de frica, sau datorita confortului, ci doar completeaza), barbatii inseala atunci cand gasesc ceva diferit. Dar toate gagicile care au dat like articolului sunt alea care cred in basme si in iubire pura pana la adanci batraneti, in barbatul care nu exista si in relatia/casnicia perfecta, care iar nu exista. 

Relatiile, casniciile si iubirea sunt niste treburi complicate, pe care nu le primesti de-a gata, asa cum le vrei tu. Muncesti sa le ai, sa le mentii, faci compromisuri, tragi tare, lasi de la tine, oferi, astepti la schimb, dar nu le gasesti perfecte, pe toate drumurile. Din toti oamenii pe care ii cunosc, stiu un singur cuplu model, impreuna de peste 10 ani, care se iubesc de parca ar fi singurii oameni de pe pamant, si care par sa se inteleaga perfect non stop. 

Asa ca nu mai credeti toate tampeniile, va rog! Sa faca altii trafic pentru ca sunteti voi naivi?! Pai e corect asa?

P.S.: Nu sariti! N-am zis ca toti barbatii inseala sau ca toate femeile sunt curve. Vorbeam despre cei care fac asta. Si nu cred ca toti fac asta.

LIKE me? https://www.facebook.com/suntblondapunctro

Sursa foto: http://timshedor.com/bcg-blogs-and-case-studies/

 

Alexandra Bostan

Sunt puternica. Sunt desteapta. Sunt frumoasa. Sunt femeie. Si sunt blonda :)

Mai pe scurt: Alexandra Bostan - PR, cook, cat lover, fashion lover.

Ai ceva sa-mi spui? [email protected]

Webstock
Go to top