Te-ai tepuit cu un viral si saptamana asta? Bravo!

Suntem atat de ipocriti, incat nu stiu cum ne mai suportam intre noi! Un mic exemplu: mi s-a umplut ieri news feed-ul de clipul ala cu "Look up" - un englez spunand o poezie, pe fundal niste imagini cu oameni alienati social. Si incepe baiatul sa spuna o poezie (kudos to him ca a stat sa faca versuri, nu doar sa spuna o poveste), si se aude o muzica trista pe fundal, iar pe voi v-au napadit emotiile!

 

Practic, ce zice el acolo? Ca stam prea mult pe net, cu telefoanele in mana, ca nu mai socializam intre noi in real life, ca nu mai simtim ce simteau generatiile dinaintea noastra, ca nu ne bucuram de lucrurile mici, dar frumoase pe care ni le ofera viata. Nu stiu ce parere aveti voi, dar eu stiu ca pe retelele sociale relationam tot cu oameni. Eu stiu ca de pe net luam toate informatiile de care avem nevoie, la care generatiile anterioare nu aveau acces (nu asa rapid si facil, oricum). Eu stiu ca nu imi place sa ma bag in seama cu necunoscuti pe strada, sau in autobuz, din principiu. Ati vazut filmul HER? Ei, de abia cand o sa ajungem asa putem spune ca ne-am racit complet, ca nu mai socializam om cu om si ca ne traim viata exclusiv pe internet.

Acum, analizati si aspectul asta: nu vi se pare cam ipocrit ca baiatul asta a ales sa-si promoveze clipul pe youtube? Ca a facut share-uri si view-uri multe in urma Facebook-ului? Ok, si ajungem la partea in care va ganditi: pai, bai, fraiero, a ales canalele astea ca sa propage informatia si sa ne sensibilizeze pe cat mai multi. E un paradox sau oximoron voit si reusit. Bine! Cati dintre voi ati vazut clipul, ati inchis laptopul, tableta, telefonul si ati iesit afara? Cati dintre voi v-ati sunat imediat dupa mama, prietenii, colegii etc.? Cati dintre voi n-ati mai intrat a doua zi pe Facebook? Cati mai tineti minte azi senzatia de vinovatie pe care ati avut-o ieri, sau toate aspectele pe care expune baiatul ala?

Si de n-ati pus la descrieri la clip... Grav! Adevarat! Trist! :( Vai, ce socant! It makes you wonder... Treziti-va, fratilor, la realitate! Ori v-ati lasat manipulati de un tip care, poate, a avut intentii bune, dar va garantez ca se bucura la maxim de fiecare noua vizualizare, ori ati fost foarte ipocriti. Cu voi insiva, ceea ce e cel mai grav.

Ah, am uitat sa dau link, in caz ca nu l-ati vazut. Uitati-va la el, mai ales acum. Poate avem aceeasi parere: https://www.youtube.com/watch?v=Z7dLU6fk9QY

LIKE me? https://www.facebook.com/suntblondapunctro

Sursa foto: http://wowa-webdesign.de/allgemein/youtube-langsam-telekom/

 

 

Alexandra Bostan

Sunt puternica. Sunt desteapta. Sunt frumoasa. Sunt femeie. Si sunt blonda :)

Mai pe scurt: Alexandra Bostan - PR, cook, cat lover, fashion lover.

Ai ceva sa-mi spui? [email protected]

Webstock
Go to top