Satisfa-mi curiozitatea: ce inseamna Zappa?

Ti s-a intamplat si tie, cu siguranta, sa auzi o melodie care nu iti place, dar are asa un ritm de-ti ramane in cap. Si niste versuri din alea tampite, care-ti ies pe gura din senin, in timp ce lucrezi sau esti la volan. Iar apoi iti e atat de rusine de tine... Mie, cel putin, mi se intampla cu toate melodiile astea noi, scoase pe banda rulanda, facute special pentru adolescentii de 13 - 15 ani, si care n-au pic de inteles in versuri.

Ma rog, sa zicem ca pot trai cu defectul asta al meu. Ce ma enerveaza, totusi, cel mai tare la mine e curiozitatea. Pe bune, sunt curioasa ca o pisica.

Sunt definitia ambulanta a curiozitatii. Problema e ca daca se combina cele 2 defecte pe care le-am scris mai sus, iese ceva exasperant.

Ma chinuiam ieri sa parchez, prin Centru. Si tot dadeam ture, stii ca nu mai ai voie sa parchezi in multe locuri. Radioul din masina il tin pe PRO FM, tot timpul. Stiu, are si piesele alea care nu-mi plac, dar mi se pare foarte dinamic. Si aud un spot: orasul tau nu va mai fi niciodata la fel; in curand, vei putea sa incerci experienta Zappa - something like that. Si m-a luat capul... Eu trebuie sa stiu tot timpul ce se intampla in oras: ce s-a deschis, unde s-a deschis, ce e hot, ce e not, unde-i muzica, unde-i distractie etc. Iar de Zappa n-auzisem nimic. Ajung la birou, m-apuc sa intreb in stanga si in dreapta, nu stia nimeni. Frate, wtf is Zappa? De ce nu stiu ce e Zappa? De ce nu stiu despre ceva ce suna promitator si misto? Imi venea sa sun la radio, sa intreb, asa curioasa eram.

Asa ca, te rog frumos, daca tu stii ce e Zappa, fa un pustiu de bine si zi-mi si mie. Mai am putin si-mi personalizez un tricou cu "wtf is Zappa?"

LIKE me? https://www.facebook.com/suntblondapunctro

Sursa foto: http://www.comicvine.com/forums/battles-7/wonder-woman-runs-a-gauntlet-1515308/?page=5

 

 

Alexandra Bostan

Sunt puternica. Sunt desteapta. Sunt frumoasa. Sunt femeie. Si sunt blonda :)

Mai pe scurt: Alexandra Bostan - PR, cook, cat lover, fashion lover.

Ai ceva sa-mi spui? [email protected]

Webstock
Go to top