Incetati odata cu femeia-barbat!

N-am vrut sa scriu, pentru ca sunt anacronica si bitchy si, atunci cand scriu ceva aici, incerc sa "educ" sau sa-i adun in jurul meu pe cei care gandesc ca mine. Dar deja nu mai pot, Conchita e, de cateva zile, subiectul pe care il mananca pe paine toata lumea.

Nu ma leg de muzica, nu asta e tema pe care o abordez. As vrea, totusi, sa despic firul in 4 in ceea ce-i priveste aspectul. Eu sunt convinsa ca atunci cand un barbat vrea sa devina femeie, isi doreste schimbarea radicala, completa.

Nu cred ca o sa auzim vreodata un transexual spunand "da, vreau sa fiu o femeie superba, cu parul lung, cu gene false, cu acid hialuronic in buze, cupa D la sutien si penis". Permiteti-mi sa cred ca barba acestui tip este strict o tactica de PR, si inca una care a functionat foarte bine.

Atunci cand esti nesigur, incerci sa sochezi. Poate canta chiar bine tipul asta, si ar fi avut aceleasi sanse la castigarea Eurovision ca toti ceilalti participanti. Dar el a ales sa socheze toata Europa, cel putin, prin acea combinatie... scarboasa, pe bune! N-o sa gasesti nici un tip normal, heterosexual, care o sa spuna "da, tipul ala e bun, ca femeie". Nimeni nu poate sa treaca peste barba! 

Am auzit pareri si pareri: ca arata mai bine la corp decat multe alte femei, ca e semnul Apocalipsei. Eu zic doar ca nu e normal. Ce e normalul si de ce cred eu ca il pot invoca? Nu stiu, probabil ma bazez pe faptul ca majoritatea oamenilor sunt heterosexuali, barbati SAU femei. Nu spun ca transexualitatea sau homosexualitatea sunt boli mintale, dar nici nu le incadrez la capitolul normalitate.

Oricum, la fel ca la orice alt eveniment socant, vuieste media de cateva zile. Lumea se cearta, toti vorbesc despre el, asa ca baiatul si-a atins scopul: a obtinut o mediatizare incredibila, intr-un timp foarte scurt, si a mai si castigat concursul. Totusi, ca orice alt subiect de acest gen, peste o saptamana, maxim, se va stinge. Parerea mea? Peste 2, 3 luni o sa-l vedem fara barba. O mai tine pana cand scoate un album, maxim. Cert e ca asta e instrumentul lui de promovare.

Unde mai pui ca, pentru o femeie normala, o situatie ca asta ar fi ingrozitoare! Pilozitatea faciala extrema e o problema foarte grava, frustranta, care face o femeie sa se simta urata, desconsiderata. Si de ce naiba ne mai chinuim noi, femeile, sa mergem la epilat, sa scapam de parul inestetic de pe corp si fata, cand am putea foarte bine sa nu mai facem toate aceste ritualuri si sa spunem: poti reusi in orice domeniu, indiferent de infatisare! Du-te, ba, de-aici...

Ziceti ce vreti despre mine, injurati-ma, catalogati-ma drept ce vreti voi. Dar tipul ala nu e nici barbat, nici femeie. E ca atunci cand un taran pune o caroserie de Dacie pe o caruta: aia nu e nici masina, nu mai e nici caruta. Mie nu imi convine degringolada asta in care societatea noastra se afunda din ce in ce mai tare. Afunda si tare, da :))

LIKE me? https://www.facebook.com/suntblondapunctro

Sursa foto: http://www.omsanatos.ro/2013/03/07/pilozitatea-excesiva-la-femei.html

 

Alexandra Bostan

Sunt puternica. Sunt desteapta. Sunt frumoasa. Sunt femeie. Si sunt blonda :)

Mai pe scurt: Alexandra Bostan - PR, cook, cat lover, fashion lover.

Ai ceva sa-mi spui? [email protected]

Webstock
Go to top