Vrei in Zappa? Iti dau o invitatie dubla!

UPDATE: Denisa a castigat invitatia dubla. Dovada e in poza. Denisa, da-mi un mail pe Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. si lasa-mi numarul de telefon. Felicitari!

Ai ajuns in Zappa pana acum? Ai vazut cat de tare e? Ai fost la vreun concert? Ai observat ca sonorizarea e absolut perfecta?

Eu am avut placerea de a merge la cel mai tare concert ever. S-a intampla joi, in Zappa, cand Zdob si Zdub au cantat la deschidere.

Dar pentru ca am plecat la 3 dimineata de acolo si a doua zi n-am mai fost buna de nimic, donez cu draga inima o invitatie dubla pentru saptamana asta. Nu ca n-as vrea sa merg, dar intai muncim, apoi ne distram!

Asa ca iti pun la dispozitie acest free pass, pentru unul dintre concertele: Vunk - 28 mai, Doru Isaroiu & Cafe Montana - 30 mai, Tom Novy - 31 mai. Tot ce trebuie sa faci este sa-mi lasi un comentariu aici cu concertul la care vrei sa mergi, miercuri dimineata trag la sorti castigatorul cu random.org (postez si poza, ca dovada) si ne vedem sa-ti dau invitatia. Si da, MERG COMENTARIILE! :))

LIKE me? https://www.facebook.com/suntblondapunctro

 

Alexandra Bostan

Sunt puternica. Sunt desteapta. Sunt frumoasa. Sunt femeie. Si sunt blonda :)

Mai pe scurt: Alexandra Bostan - PR, cook, cat lover, fashion lover.

Ai ceva sa-mi spui? [email protected]

Webstock
Go to top