Cum as scrie daca as avea un blog pentru femei

Cum nu imi plac treburile siropoase, n-as putea scrie aici in stilul ala din carti de dragoste, filme romantice etc., nici macar intr-o tentativa de articol de amor. Asa ca, daca as avea un blog pentru femei, as scrie tot pragmatic:

"Ti-am gasit scrumul de tigara in cartea de la tine. Te si vad, cum stai cu ochii in pagini si tragi cu sete din tigara. Si tigara aia se topeste si arde in mana ta, in acelasi timp. Ai talentul asta, starnesti trairi total opuse.

Asa cum te iubeam si te uram in acelasi timp, intr-o simpla, singura secunda.

Acum nu te mai iubesc si nu te mai urasc. Nu te mai nimic. Doar mi te amintesc. Tragand cu sete din tigara, stand pe marginea canapelei, tragand, multumit, cu ochiul la mine.

Mint cu nu te mai nimic. Te... regret, te visez, te portretizez perfect, in mintea mea. Perfect, ca atunci cand, chiar si pentru 5 minute, intelegeai cine si ce sunt pentru tine. De ce? Pentru ca demnitatea dureaza 2 saptamani. Nicotina are nevoie tot de 2 pentru a-ti parasi complet corpul. Stii cat e de greu sa te lasi de fumat, da? Sentimentele se ascund timp de 2 saptamani si apoi ies la iveala. Timide, incerte, incat te fac sa nu stii daca esti in faza de negare sau de acceptare.

Aveai dreptate: n-avem nimic in comun, de fapt. Ne potrivim, dar nu ne potrivim. Semanam, dar nu ne suprapunem exact. N-avem multe in comun. Doar faptul ca, poate, in momentul asta, amandoi tragem cu sete dintr-o tigara, tragand cu ochiul. Unul spre trecut, altul spre viitor. Ca deh, nu ne potrivim..."

Din fericire, nu am un blog pentru femei. Am un bitch blog. Dar poate ma invata maine Radu F. Constantinescu ce trebuie sa fac ca sa scriu despre iubire :))

LIKE me? https://www.facebook.com/suntblondapunctro

 

Alexandra Bostan

Sunt puternica. Sunt desteapta. Sunt frumoasa. Sunt femeie. Si sunt blonda :)

Mai pe scurt: Alexandra Bostan - PR, cook, cat lover, fashion lover.

Ai ceva sa-mi spui? [email protected]

Webstock
Go to top