Destinul te arde de te-ndoaie - cel mai nou film romanesc

Nu, nu se numeste asa, dar "O poveste de dragoste, Lindenfeld" putea sa se numeasca fix asa si ar fi fost potrivit. Cu ce e? Cu o iubire din aia care te face sa te crezi cel mai fericit om si sa crezi ca cel de langa tine e cel mai iubit dintre pamanteni, cu iubirea care te-ar face sa alergi descult noaptea prin padure, daca ai sti ca ai la ce sa ajungi, cu iubirea ta unica, pe care nimeni n-o cunoaste, pe care esti sigur ca o vei simti si peste 50 de ani, indiferent daca el/ea va fi langa tine sau nu.

Dar care nu conteaza, pentru ca iubirea nu e de ajuns in viata. Crezi in destin atunci cand iti dai seama ca te-a adus, prin cine stie ce minuni, langa omul pe care il cautai toata viata, dar nu stiai. Incepi sa crezi in destin si cand iti dai seama ca te arde de nu te vezi si ca a facut doi oameni sa se iubeasca doar pentru a-i vedea apoi chinuindu-se unul pe celalalt. Filmul e destul de profund pe final, are mai multe planuri narative, dar asta e principalul si cu asta ramai. Desi s-a incercat un film bun de la inceput, de abia la final incepi sa simti. Muzica, rolurile, autenticitatea actorilor, disperarea lor si revelatia ca filmul asta e exact ca in viata. Nu e o porcarie de film american cu happy end, e cea mai plauzibila poveste de dragoste. Si da, am plans de-mi curgea rimelul; nu pentru ca nu si-au implinit niciodata iubirea, ci pentru ca exact asa e si in viata.

Nici nu detaliez povestea. N-am stat eu sa suport o ora de film pentru jumatate de ora de invataminte si trairi intense, ca sa citesti tu aici si sa nu mergi sa-l vezi. Mergi, indiferent ca esti barbat sau femeie, iubitor al iubirii sau dusman al destinului, iubit sau neimplinit. O sa vezi personaje extrem de autentice, o sa uiti ca esti intr-o sala de cinema cand ii vei privi in ochi, o sa simti cum muzica iti completeaza trairile si o sa lacrimezi, probabil. Nu e grav, nu inseamna ca esti sensibil. Am vazut si barbati facand asta la premiera :)

LIKE me!

Alexandra Bostan

Sunt puternica. Sunt desteapta. Sunt frumoasa. Sunt femeie. Si sunt blonda :)

Mai pe scurt: Alexandra Bostan - PR, cook, cat lover, fashion lover.

Ai ceva sa-mi spui? [email protected]

Webstock
Go to top