Cat de vampa esti, in functie de make up

Nu fac diferenta intre femeile care se machiaza si cele care nu se machiaza. N-am dreptul sa fac o asemenea segmentare cand eu ma machiez o zi pe saptamana, iar alte femei nu ies nici pana la paine fara make up.

Dar! De ce esti vampa si te duci la piscina sau la plaja cu un make up de seara? Cu o tona de rimel, 2 feluri de creion, fond de ten, blush si ruj? Ce crezi ca e acolo, cati barbati te astepti sa te agate? Piscina e unul din locurile in care mergi sa te relaxezi, sa faci miscare, sau sa iti construiesti un bronz frumos, uniform, nu sa transpiri ca vaca si sa ti se scurga rimelul pe obraji. Nici daca ai produse waterproof n-ai ce sa cauti asa la piscina, ca doar nu faci un pictorial hot. Esti doar o pitipoanca fara minte.

Aceleasi argumente de mai sus, aplicate la sala. Din nou: transpiri, te stergi cu prosopul pe fata... Plus ca esti atat de inconstienta incat nu iti dai seama cat de tare iti afecteaza tenul produsele de make up, in combinatie cu transpiratia si praful de la piscina sau sala. Apoi te plangi ca ti-au aparut cosuri si ca esti urata. 

La biserica... In cazul in care ajungi, o data la nu stiu cat timp - NU te machia! E nenatural, e pacat; fa-o discret, daca tii neaparat. Si NU te da cu ruj! Nu vrea nimeni sa treaca in urma ta si sa pupe urmele de ruj lasate de tine pe icoane.

LIKE me!

Sursa foto: http://houseoforange.nl/hair-makeup-styling/view/56/sil-bruinsma/

 

Alexandra Bostan

Sunt puternica. Sunt desteapta. Sunt frumoasa. Sunt femeie. Si sunt blonda :)

Mai pe scurt: Alexandra Bostan - PR, cook, cat lover, fashion lover.

Ai ceva sa-mi spui? [email protected]

Webstock
Go to top