Normal ca nu luati BAC-ul, putorilor!

Pentru ca ati uitat ca asta e jobul vostru, sa invatati. Pentru ca nu va arde decat de haine, iesiri, cluburi, bautura, droguri, gagici. Pentru ca sunteti prea buni sa mergeti la scoala. Vai de capul vostru!

Voi nu stiti ca un om, daca nu se naste putred de bogat, are job toata viata? Cei 12 ani de scoala asta sunt, bai! Te trezesti dimineata, mergi la program, iti faci temele si inveti. Asta e datoria voastra, ca parintii vostri nu se spetesc muncind in fiecare zi ca sa cheltuiti voi banii lor pe tigari, alcool si droguri. Nu se zbat ani la rand ca tu sa sapi cu tarnacopul pe santier sau sa fii vanzatoare in magazin. Macar din respect pentru oamenii astia ar trebui sa va indepliniti indatoririle, mai ales ca alti copii n-au norocul asta, sa aiba parinti. Stiti cum sunt copiii amarati de la tara, care n-au ce lua pachet la scoala, fac naveta pe jos km intregi si au medii de 10 la (aproape) toate materiile?

Am mai auzit-o anul trecut pe una: nu ma asteptam sa iau nota asa mare la materia asta, 7,50! Bai, noi daca luam 9 la o proba ne busea plansul de ciuda si ne era rusine sa spunem nota, mai ales parintilor. Dar na, la ce sa te astepti in ziua de azi, cand nu stiti sa va scrieti corect numele, cand aveti impresia ca toate cartile sunt niste obiecte de tortura in masa, cand preocuparile voastre principale sunt cu toate altele si cand visati, probabil, la un job de cacat. 

Nu desconsider oamenii care muncesc, care n-au avut ocazia sa invete. Eu, personal, de asta am tras tare sa invat: sa nu am vreun job solicitant. Sunt atat de lenesa, incat n-as putea sa prestez o munca fizica, zi de zi. De asta ii admir pe cei care pot. Dar cei care au avut toate oportunitatile sa ajunga bine si se pisa pe ele n-au nici o scuza!

Asa ca puteti continua cu prostia asta colectiva, dar nu va mirati ca picati BAC-ul. Oricum statul va ofera ajutor de somaj, cand studentii cu cheltuieli serioase nu primesc asa ceva. E ok, la cate autostrazi se construiesc in tara asta, e nevoie de voi, copii! Apropo, mi-a placut rau gluma aia de la Booha, cu "3 din 2 elevi au picat proba la mate"...

LIKE me!

Sursa foto: http://www.thegrindstone.com/2012/04/25/education/im-a-successful-white-collar-professional-without-a-college-degree-896/

 

Alexandra Bostan

Sunt puternica. Sunt desteapta. Sunt frumoasa. Sunt femeie. Si sunt blonda :)

Mai pe scurt: Alexandra Bostan - PR, cook, cat lover, fashion lover.

Ai ceva sa-mi spui? [email protected]

Webstock
Go to top