De acum, si ingerii vor face PR

Sa nu ma auda mama ca si ingerii fac PR, "ca-i blasfemie, mama!". Dar dna. prof. Adela Rogojinaru putea convinge pe oricine ca pasiunea dumneai e reala si o inspira oricui statea sa o asculte.

Preda materia de specialitate la facultate, Relatiile Publice. Era genul de profesor pe care nu-l suporti, pentru ca te pune sa citesti, sa inveti si sa gandesti, cand tot ce voia un student lenes era sa se bucure de viata din Bucuresti si sa doarma cu capul pe banca, in amfiteatru. Am intrat la Comunicare si Relatii Publice fara sa am habar cu ce se ocupa, exact, aceste discipline. Dar cand am vazut pasiunea si know how-ul dnei. Rogojinaru pentru acestea, am inteles ca da, asta mi-ar placea sa fac in viata. Am primit raspunsul la intrebarea superficiala si puerila din copilarie, "oare cine face reclamele de la tv, sau de pe panourile din oras, si cum se fac?". Am inteles cat se munceste pentru reclama de 30 de secunde, si cum spotul respectiv e doar o picatura de apa din intreaga campanie.

Cand incepea sa vorbeasca, iti capta intreaga atentie. Dar noi, copii prosti, radeam si nu intelegeam cum poate avea ticuri verbale precum dă si pă, fiind atat de docta, in acelasi timp. Acum imi dau seama ca nici nu avea importanta felul in care vorbea, din moment ce ne-a facut pe toti sa-i oferim respectul nostru pe tava, fara sa-l ceara. Dna. Rogojinaru ne-a invatat ce inseamna etica, ne-a explicat cum trebuie sa fie un bun tehnician in RP, care sunt standardele la care trebuie sa ne ridicam, fie ca ni le impunem singuri, fie ca ne sunt impuse. 

Imi amintesc si acum de aniversarea dumneai din ultimul an de facultate. Am asteptat-o un amfiteatru plin cu un buchet de lalele mov. S-a emotionat foarte tare si i-au dat lacrimile in timp ce ne multumea. Era foarte drastica, dar sensibila, in acelasi timp, din moment ce s-a bucurat pentru cateva flori amarate, cand dumneai merita mult mai mult de la noi.

Nu aveam o relatie foarte apropiata, dar, asa cum au mai spus fosti colegi de facultate, este persoana care ne-a ghidat in viata. Ne-a insuflat o pasiune intr-un domeniu relativ nou si foarte interesant. Ne-a invatat nu doar carte, ci si cum sa fim buni profesionisti. Multi nu ne-am fi ridicat la asteptarile dumneai, cu siguranta, si nu i-am fi ajuns nici la degetul mic. Insa ii suntem recunoscatori pentru tot. Sunt sigura ca si fostii colegi care nu activeaza in domeniu au invatat multe de la dumneai.

Si da, ingerii vor face PR de acum incolo. Propovaduirea mesajelor religioase se va face mult mai usor si eficient acum, cu ajutorul dnei. profesoare, care va oferi mai departe din pasiune. Dumnezeu sa o odihneasca si sa o aiba in paza!

Alexandra Bostan

Sunt puternica. Sunt desteapta. Sunt frumoasa. Sunt femeie. Si sunt blonda :)

Mai pe scurt: Alexandra Bostan - PR, cook, cat lover, fashion lover.

Ai ceva sa-mi spui? [email protected]

Webstock
Go to top