Petrolul + Mc = love

"Da-i-as milkshake lu' ma-ta, baaa!", "Manca-mi-ai mcnu(gge)ts-urile!", "Ba, sa m-apuci de dulbu cheese!" - cred ca asta s-a auzit in tribune, la Petrolul - Dinamo Zagreb, altfel nu-mi explic avalansa de petrolisti din parcarea de la Mc.

Deci, e foarte obositor sa mergi pe stadion, sa intri in starea aia de emulatie, sa urli, sa sari, sa injuri etc. si ti se face foame. Sau, brusc, meciul se transforma in echivalentul taranesc al "dinner and a movie": "hai, papusa, te duc la meci, sa vezi barbati care scuipa si huligani care injura, si dupa aia-ti iau si-un hamburger la Mc, cu maioneza langa". Sau Mc-ul e pentru suporteri ce e shaormeria pentru clubberi.

Am ajuns in seara asta pe la 23:00 la McDrive, dupa vesnicele inghetata cu ciocolata si placinta cu visine (evident) si m-am enervat foarte tare. Am stat la coada cam acelasi timp care-mi era necesar sa ma duc, sa le iau, sa ajung acasa si sa le mananc. Si n-am stiut nici de dress code-ul galben-albastru: eu, ca de obicei, m-am urcat in masina in camasa de noapte roz, scurta, cu pisici pe ea. Pai cum era sa ma chinui sa parchez si sa ma dau jos asa, printre huligani?!

Foarte urata experienta! Asa cum stadionul nu e locul potrivit pentru o femeie decenta, nici Mc-ul nu e decent pentru o femeie pofticioasa, dupa un meci de fotbal.

LIKE me.

Sursa foto: http://www.aboutmcdonalds.com/mcd/newsroom/image_and_video_library/logos/im_lovin_it_logo/im_lovin_it_logo_R.html

 

Alexandra Bostan

Sunt puternica. Sunt desteapta. Sunt frumoasa. Sunt femeie. Si sunt blonda :)

Mai pe scurt: Alexandra Bostan - PR, cook, cat lover, fashion lover.

Ai ceva sa-mi spui? [email protected]

Webstock
Go to top