Ia turnati-va singuri betoanele, bai, nesimtitilor!

Nu discutam de partide politice, de culorile primarilor insirati in Casa Alba de-a lungul anilor, dar, pe bune: multora dintre voi nu va convine niciodata nimic! Toata lumea se plange de oras si are cel putin cate o opinie despre ce ar trebui sa se construiasca, sa se darame, sa se schimbe etc. Multe dintre ele sunt pareri pertinente, sigur, si avem dreptul sa accedem tot timpul spre o viata mai buna.

Dar, atunci cand, in sfarsit, incep niste lucrari de proportii in oras, nu poti sa te plangi ca au inceput. Asa a fost dintotdeauna, fie ca doar s-a asfaltat, s-au plombat gropi, sau s-au schimbat linii de tramvai. Ne place sa ne dam cu capul de pereti, pentru ca nu se finalizeaza odata lucrarile. Si inainte de asta ne dam cu capul de pereti ca nu se incep odata. 

Spuneti sincer acum: de cand se lucreaza la liniile de tramvai, s-a intamplat sa intarziati 30 de minute undeva? Oricum era trafic in oras si inainte, iar acum iti iei o marja de eroare de 10 minute, sa ajungi la timp. Plus ca orasul e mic, hai sa fim realisti! Nu se compara cu Bucurestiul, unde adormi la volan, te trezesti, faci un dus, iei micul dejun, mai conduci putin si ai ajuns la destinatie. In plus, voi ati observat ca intr-adevar se lucreaza in oras? V-ati uitat vreodata in santurile alea aparute in locul liniilor de tramvai? Ati vazut cum se umplu, vazand cu ochii?

Doamneee, si ce-o sa mai goniti cu masina pe liniile alea noi, desi e interzis. Si ce-o sa mai ziceti "ce imbunatatiri, ba, ca nu s-au facut!", desi n-o sa va mai rupeti masinile si n-o sa va mai taiati anvelopele in sine.

Dar, asta e. Suntem o natie de nemultumiti, de lenesi care cred ca li se cuvine tot si orice, fara pic de efort. De neintelegatori (unii chiar cretini) care nu isi dau seama ca niste lucrari de infrastructura intr-un oras necesita timp. De nesimtiti, care nu si-ar lua masuri de precautie in situatiile astea si prefera sa-i injure pe altii. De cetateni care nici nu merita imbunatatiri, de fapt... Sunteti ca femeia aia grasa, urata, trecuta de varsta tineretii si vesnic nemultumita de barbatul ei, orice ar face el. Practic, sunteti niste nefututi cu totii. Si asta s-a vazut cel mai bine azi: orasul plin ochi, ticsit de masini, ca la fiecare inceput de an scolar. Claxoane in coloana, desi nimeni nu avea unde sa se miste, injuraturi, scheme de baieteala si nesimtire cat cuprinde, de parca doar voi aveati un loc in care sa fiti, la o anumita ora. Ah, si nu v-a convenit nici ca orasul a fost plin de Politie, nu? V-au cam incurcat agentii aia si n-ati mai facut chiar tot ce voiati in trafic, nu? Ati fost nevoiti sa stati ca prostii la semafor, ca ceilalti soferi practic, nu?...

LIKE me!

Sursa foto: http://litere.uvt.ro/

 

Alexandra Bostan

Sunt puternica. Sunt desteapta. Sunt frumoasa. Sunt femeie. Si sunt blonda :)

Mai pe scurt: Alexandra Bostan - PR, cook, cat lover, fashion lover.

Ai ceva sa-mi spui? [email protected]

Webstock
Go to top