Si eu stiu politica: de ce n-o sa castige Elena Udrea alegerile

Pentru ca ruj de petarda.

Pe bune acum, voua va place rujul ala roz fosforescent din care nu mai iese? Degeaba Hermes, Prada, Manolo, Westwood, sau ce mai poarta doamna, daca asortezi nuanta aia de ruj. Unul scump, calitativ, cu siguranta, dar ce-i cu culoarea aia?! Sau asorteaza doar culoarea la hainele romanesti cu care se tot lauda in ultima vreme? Asa crede dna. Udrea ca sunt romancele: chiar daca punem mana pe ceva scump, ne tradam conditia de curve cu ce putem, fie si cu o culoare?

O singura tipa mai stiu care purta non stop ruj din asta. Mint. D-asta si d-ala portocaliu fosforescent. Le alterna gagica. Si aparea astfel: arsa la solar tot timpul anului, par lung, ars, negru ca smoala, tatele siliconate iesite prin orice (era in stare sa-si decupeze helancile sau gecile de iarna in dreptul pieptului), si cu botul ala umflat si strident. Genul ala de tipa de care femeile normale sunt scarbite, dar pe care orice tip de barbat ar arde-o macar o data.

Acum, ziceti si voi: e normal ca un candidat la presedintie sa-ti aduca aminte de o curva? La cat de misogin e poporul roman, n-ar castiga alegerile nici o femeie desteapta, frumoasa, buna, dar nici o panarama. Oare Udrea incearca sa le combine, poate-poate iese ceva? Ma rog, chiar si cei care se gandesc sa o voteze stiu ca n-are sanse de castig. Poate de asta isi si permite doamna sa mai calce stramb din punct de vedere estetic, cu pantofiorii aia misto ai ei: o doare-n cur, vrea doar notorietate. Si uite ca o obtine: eu deja m-am enervat pe vesnicul ruj.

Scuzati fotografia, ca n-are Photoshop sau lumini si make up de sedinta foto. Asa iese toata lumea in poze din cand in cand...

LIKE me!

Sursa foto: http://myploiesti.ro/orasul/item/3679-cum-arata-elena-udrea-fara-photoshop-galerie-foto

 

Alexandra Bostan

Sunt puternica. Sunt desteapta. Sunt frumoasa. Sunt femeie. Si sunt blonda :)

Mai pe scurt: Alexandra Bostan - PR, cook, cat lover, fashion lover.

Ai ceva sa-mi spui? [email protected]

Webstock
Go to top