Cred ca ai vrea sa iei parte la primul curs online gratuit din Romania, nu?

Te crezi un bun comunicator? Crezi ca ai tot timpul cuvintele si argumentele la tine? Ok, dar nu crezi ca ar trebui sa inveti tot timpul lucruri noi si sa-ti antrenezi constant abilitatile? Si ce ai spune de primul curs online GRATUIT produs si lansat in Europa de Est?

Incepand cu 4 noiembrie, Maastricht School of Management Romania lanseaza Critical Thinking – Reason and Fair Play in Communication, un curs de 6 saptamani, sustinut de Radu Atanasiu, titularul catedrei de Critical Thinking de la programul Executive MBA al MSM Romania. Ai nevoie de 2 ore pe saptamana pentru a urmari cursul in limba engleza (subtitrat optional in romana) si pentru a-ti face temele. Aici ai o prezentare video, dar si una scrisa, a proiectului. De inscris, te poti inscrie AICI. Poti opta pentru varianta gratuita sau pentru cea platita, in urma careia primesti si un certificat de absolvire a cursului. Ce crezi, ar da bine in CV-ul tau sau intr-o discutie faptul ca ai urmat primul Massive Online Open Course din Romania si Europa de Est, organizat de Maastricht School of Management Romania, sustinut de un Angel Investor?

Mi-ar placea sa ne inrolam cat mai multi comunicatori, copywriteri, publicitari si nu numai, iar apoi sa ne confruntam impresiile. Eu chiar m-am entuziasmat. Parca n-am mai asteptat atat de interesata un curs din primul an de facultate :)

LIKE me.

Sursa foto: http://www.msmromania.org/content/radu-atanasius-master-class-photos

 

 

Alexandra Bostan

Sunt puternica. Sunt desteapta. Sunt frumoasa. Sunt femeie. Si sunt blonda :)

Mai pe scurt: Alexandra Bostan - PR, cook, cat lover, fashion lover.

Ai ceva sa-mi spui? [email protected]

Webstock
Go to top