Domnu' Tariceanu, nu vreti sa ne dictati si ce mancam?

Calin Popescu Tariceanu Calin Popescu Tariceanu www.gabriellajoy.wordpress.com

“Referitor la taxa auto, da, as lua aceasta masura din nou, fara niciun fel de ezitare, pentru ca eu vreau sa sustin industria romaneasca, nu sa transform Romania in cimitirul de masini vechi din Europa occidentala” - Calin Popescu Tariceanu, http://www.wall-street.ro/articol/Auto/174429/tariceanu-sustine-taxa-auto-fara-niciun-fel-de-ezitare.html

Domnu' Tariceanu, in tara asta democratica in care traim, am voie ca, din banii mei, dupa ce-mi platesc taxele si impozitele, sa-mi achizitionez ce masina vrea sufletul meu? Am voie, daca nu-mi permit sa dau peste 10.000 euro pe o Dacie, sa-mi iau o masina de doua, trei, cinci mii de euro, pe care sa mi-o permit? Sau revenim la vremurile lui Ceausescu, cand vedeai pe strazi maxim 5 marci de masini, care circulau dupa program?

Eu chiar fac parte din segmentul de populatie pagubit de stat cu taxa auto. Am facut demersurile legale, urmeaza sa o recuperez. In 5 ani, asa ca astept un precedent sa pot da statul, din nou, in judecata. Cand s-a adoptat legea taxei de prima inmatriculare, domnul Tariceanu nu a facut un referendum, un sondaj, sa intrebe populatia daca vrea sa plateasca taxa, daca o plateste integral sau in rate de 20%, timp de 5 ani. Ne mintim ca traim in democratie, dar ni se baga bumnul in gura zilnic. 

Stiti, eu nu fac politica, dar in campania asta electorala parca au luat-o toti razna. Tariceanu spune ca ar adopta din nou o taxa pe care Uniunea Europeana a declarat-o ilegala si ne-ar limita total dreptul de a alege. Chiar, domnul Tariceanu ce masina conduce? 

Elena Udrea spune ca il admira pe Ceausescu pentru ce a facut. Intr-o campanie pentru alegerile prezidentiale cu 14 candidati, dovada clara a unei democratii, doamna candidat vorbeste cu drag despre comunism. Big mistake!

Monica Macovei se da corecta si saraca. Ea n-are banii celorlalti candidati, asa ca apeleaza la donatii si e foarte mandra si recunoscatoare ca au donat 100 lei inclusiv pensionari care primesc 700 lei pe luna. Pai nu ti-e rusine, femeie?! Stii clar ca nu castigi alegerile, cheltui banii pentru a-ti accentua imaginea in sfera publica, dar pentru ce? Sa iei bani de la amarati si sa te si lauzi cu asta? Conform regulilor politice din Romania, ar trebui sa le promiti bani pensionarilor, nu sa li-i iei!

Ce sa le mai zici? Sa le fie rusine? Le e de nu mai pot... 

LIKE me.

Alexandra Bostan

Sunt puternica. Sunt desteapta. Sunt frumoasa. Sunt femeie. Si sunt blonda :)

Mai pe scurt: Alexandra Bostan - PR, cook, cat lover, fashion lover.

Ai ceva sa-mi spui? [email protected]

Webstock
Go to top