Mihai Morar pocneste o femeie, fara remuscari

mihai morar mihai morar spynews.ro

Sigur ai vazut si tu, daca am vazut si eu, porcaria aia de clip cu Mihai Morar cazand de pe o scara. Ca na... Asa patesti cand te cheama MM. Dar ai vazut cum o pocneste pe tipa aia?

Cretinul (si ii spun asa doar pentru ca nu stie cum functioneaza o scara, pentru ca n-a sprijinit-o de o forta mai puternica decat a lui, pentru ca n-a luat in considerare podeaua aia extrem de lucioasa, pentru ca nu s-a gasit nimeni sa-i spuna ca nu-i o idee buna - motive minore, practic) ia un bot din podeaua aia frumoasa, se ridica, se scutura si trece mai departe instantaneu, ca asa e la tv, cand esti live.

Bai, ai vazut ce scara in cap isi ia fata aia, saracuta? Avea ea o figura tremuranda inca de la inceput, ea isi facuse deja niste filme in cap. Cum a picat, saraca, si ce bucati de fier si-a luat... Si ce a facut Morar? "Da, trecem mai departe, la Rai da' buni". 

Alo, tarane! In secunda a doua trebuia sa fii in picioare si sa o ajuti pe fata aia. Sa o intrebi daca e bine, sa o ajuti sa se ridice si sa-ti ceri scuze ca n-ai pic de creier si a avut de suferit si ea din cauza asta. Ai stat ca nesimtitul si te-ai uitat la ea cum se ridica, fara sa-i intinzi mana macar.

Eu oricum n-aveam o parere buna despre tipul asta. Arogant la maxim, fara vocabular, cu glume fara pic de umor si ego cat casa. Acum, mi-e clar ca n-are nici macar bun simt. Vai de nevasta lui, daca la fel de tare o ajuta si pe ea, in viata de zi cu zi...

Chiar si o asistenta tv merita scuze pentru asa ceva si ajutor, imediat dupa incident. Culmea, tipa asta, Elena, chiar pare mai breaza decat alte asistente si a zis si ca e coregrafa. N-am vazut-o dansand, nu stiu ce poate, cum e ca femeie, dar e tot femeie. Sunt curioasa, oare pana maine isi da seama nesimtitul ca a facut o gafa imensa? Ii spune cineva asta? Ii cere scuze Elenei, live, la tv?

LIKE me. 

Alexandra Bostan

Sunt puternica. Sunt desteapta. Sunt frumoasa. Sunt femeie. Si sunt blonda :)

Mai pe scurt: Alexandra Bostan - PR, cook, cat lover, fashion lover.

Ai ceva sa-mi spui? [email protected]

Webstock
Go to top