Politia isi face treaba: mi-a prins hotul!

alex onoiu alex onoiu facebook.com

Va prezint si voua deznodamantul, ca prea ati fost alaturi de mine vara asta. Si meritati, cei din sfera publica, sa stiti ca politia si-a facut treaba.

Povestea e simpla. Norocul meu a fost ca, dupa ce m-a facut de bani, am stat la o discutie cu el, pentru ca venise intr-un loc pentru un serviciu, sanchi. Eu am crezut, ca naiva... Si in timpul discutiei a venit si o persoana care il cunoastea, asa ca mi-a fost usor sa aflu cum il cheama, apoi sa-i gasesc profilul de Facebook.

Pentru ca detineam datele astea (fapt rar intr-un caz de talharie, asa e), unii nu m-au crezut. Au zis ca sunt vreo iubita furioasa, dornica de razbunare. Hai, serios! Clar, de asta mi-am facut blog...

Si politistilor li s-a parut suspect norocul meu, desi le explicasem situatia. Atat de suspect, incat, la vreo luna dupa incident, o noua echipa (nu cea care venise cand am facut sesizarea) a venit sa ma intrebe daca stiu ceva de "prietenul meu", ca nu-l gasesc nici acasa, nici in alte parti.

L-au gasit acasa, totusi, dupa inca vreo doua luni. Si-o fi terminat banii si s-o fi intors acasa, cu coada intre picioare. A recunoscut. Cica mi-a luat 127 lei, nu 120. Aia e, 7 lei - spaga lui, pentru deranj. A zis si ca face rost de bani si mi-i aduce, iar politistul l-a crezut :))

Acum, asteptam deznodamantul. Evident, o tentativa de omor e mai importanta decat un furt minor, asa ca mai avem de asteptat. Cica eu am depus a doua plangere penala impotriva lui, desi multi mi-ati semnalat ca a fost protagonistul mai multor furturi.

Cica si-a gasit job, s-a cumintit. Dar cred ca e foarte naspa sa stai cu frica in san tot timpul, stiind ca, poate azi, apare politia sa te duca la sectie si apoi la penitenciar. A meritat, fraiere?...

LIKE me. 

Alexandra Bostan

Sunt puternica. Sunt desteapta. Sunt frumoasa. Sunt femeie. Si sunt blonda :)

Mai pe scurt: Alexandra Bostan - PR, cook, cat lover, fashion lover.

Ai ceva sa-mi spui? [email protected]

Webstock
Go to top