Obiceiurile frumoase din adolescenta se pastreaza si la maturitate

angelli cherry angelli cherry

Stii cum toate fetitele isi imagineaza in copilarie cum vor fi la maturitate? Debutul imaginatiilor mele sunt strans legate de mama si de un obicei frumos pe care il aveam in casa.

Acum vreo 10 ani, parca nu erau asa multe produse pe piata ca in ziua de azi. Si nu erau toate la calitatea de astazi. Din cand in cand, tatei ii placea sa ii faca mamei o bucurie, asa ca ii lua cate o sticla de Angelli Cherry, sa se delecteze. Si tinea sticla aia ceva timp, pentru ca mama o vedea ca pe o bunatate din care gusti uneori si o tii sa dureze cat mai mult, iar eu aveam voie sa gust mult mai putin decat o facea ea. Dar, cand se intampla sa-mi puna si mie putin lichior pe fundul unui paharel, stateam amandoua la discutii si ala era unul dintre momentele noastre de bonding. Ca orice mama cu o adolescenta, puteam sa ne certam toata saptamana, sa ne suparam una pe cealalta, dar cand venea timpul pentru Angelli, ne rasfatam impreuna.

Si alea erau momentele in care ma gandeam la maturitate si la cum vreau sa fiu cand voi deveni adult. Voiam sa am si mai multe sesiuni de quality time cu mama, cand eu voi fi cea care aduce sticla de Angelli si prajituri. Sau cand voi merge cu ea in oras, sa bem o cafea si un pahar de lichior de cirese. Cand eu voi avea un job bun si o viata implinita si voi reusi sa rastorn rolurile: eu o voi rasfata pe mama de acum incolo! Cand voi avea un stil ca al tipei din spotul de mai jos, iar mama va fi in continuare mandra de mine, dar la un alt nivel.

E foarte misto sa stau cu mama acum, sa depanam amintiri si sa avem si mai multe momente frumoase de rasfat, tot la un pahar de Cherry. Si cand nu sunt cu ea, dupa o zi plina, merg in locul meu preferat din casa, cu prajituri si Angelli. Cam ca tipa din spot: https://www.youtube.com/watch?v=9Blouu-9JhM 

O mini galerie foto cu momentele mele de rasfat, plus spotul, gasesti mai jos :)

LIKE me. 

Galerie de imagini

Alexandra Bostan

Sunt puternica. Sunt desteapta. Sunt frumoasa. Sunt femeie. Si sunt blonda :)

Mai pe scurt: Alexandra Bostan - PR, cook, cat lover, fashion lover.

Ai ceva sa-mi spui? [email protected]

Webstock
Go to top