Fashion Day @ Cinque Terre - galerie foto

mohito bsb mohito bsb facebook.com

In seara asta s-a organizat la Cinque Terre primul Fashion Day, o prezentare de moda cu tinute Mohito, BSB si rochii de seara de la Carla Aida Modrisan.

Eventul a iesit misto, a venit lume buna si toti au urmarit cu interes prezentarea. Muzica a fost foarte misto si a intretinut atmosfera pana a inceput defilarea. Localul imi place, asta stiti deja, deci si decorul a aratat bine. Primele sase tinute au fost mult mai casual decat rochiile de seara si cocktail din a doua parte a prezentarii si, sincer, mi-au captat atentia mai mult. Pentru simplul fapt ca prefer stilurile casual, chic, office si le adopt mult mai des decat cel romantic, foarte elegant. In afara de nunti, nu abordez stilul.

Mohito imi place de cand s-a deschis, asta vara, pentru prima oara in Romania. De asta am purtat haine de la marca asta la event, mi s-a parut de bun simt. Cu BSB am o amintire foarte misto, de cand mi-am luat dintr-un mall un maiou superb cu 19,9 lei, redus de la 199 lei :)) Ca ambele branduri au haine frumoase e deja cunoscut. Dar in seara asta am vazut niste tinute superbe. Preferatele mele sunt jeansii cu camasa alba, bocanci si pulover lung, cu motive invernale. Si rochiile roz si mov. Si rochia gri. Pentru toate astea ar trebui sa dau o tura prin magazine, in Afi Ploiesti. As cam vrea sa le si probez... Le vezi si tu mai jos. 

LIKE me. 

Galerie de imagini

Alexandra Bostan

Sunt puternica. Sunt desteapta. Sunt frumoasa. Sunt femeie. Si sunt blonda :)

Mai pe scurt: Alexandra Bostan - PR, cook, cat lover, fashion lover.

Ai ceva sa-mi spui? [email protected]

Webstock
Go to top