Update - Giveaway: iti dau un tricou Mohito, daca imi place stilul tau

Castigatoarea este Diana Valentina Panaitoiu, cu tinuta leather like. Felicitari!

Iti spuneam saptamana trecuta ca miercuri, 30 iulie, se deschide primul magazin Mohito din Romania, in Afi Palace Ploiesti. S-a deschis cu fast, cu stilist, dj, 2 baieti frumosi cu sampanie la intrare, si haine frumoase. Retailerul polonez LPP Fashion e cel care detine brandul Mohito, dar si Reserved, Cropp si House, deci iti poti face o idee despre haine. Mie imi plac, mi-a placut cam tot ce am vazut in magazin si nu m-am putut abtine de la o fusta, o rochie si un sacou bestial din piele ecologica cu un fel de matase plina.

Dar m-am gandit si la tine, asa ca sunt dispusa sa iti ofer un tricou foarte loose, din bumbac, poliester si elastan, adica asta. Eu port in poza un XS, dar tie ti-am luat un S, just in case. Ce faci tu? Intri pe site-ul Mohito si iti compui o tinuta. Ce vrei tu: rochie, fusta si bluza, pantaloni si bluza, sacou etc. Musai sa pui si pantofi, te rog; accesorii la alegere. Imi lasi intr-un comentariu aici toate linkurile de la produsele care alcatuiesc tinuta perfecta, eu aleg preferata mea si iti dau tricoul. Da, e un concurs foarte subiectiv, dar e blogul meu, imi permit. 

Vineri, 8 august, aleg si anunt castigatoarea, tot aici in articol. As prefera sa fii din Ploiesti, sau sa poti ajunge aici sa iti ofer tricoul. Get creative, ladies!

LIKE me!

Alexandra Bostan

Sunt puternica. Sunt desteapta. Sunt frumoasa. Sunt femeie. Si sunt blonda :)

Mai pe scurt: Alexandra Bostan - PR, cook, cat lover, fashion lover.

Ai ceva sa-mi spui? [email protected]

Webstock
Go to top